Inspirationsdag om effektiv feedback

CUL inviterer til inspirationsdag om effektiv feedback for alle undervisere, studieledere og studienævnsmedlemmer ved Aarhus BSS.

18.06.2015 | Helle Bjørnbak Goduscheit

Foto: Colourbox

Dato fre 02 okt
Tid 08:45 13:00
Sted Campus Aarhus - Studenternes Hus
Tilmelding er lukket

Feedback er en af de vigtigste forudsætninger for at tilegne sig ny viden og opøve nye færdigheder. Det gælder også for universitetsstuderende. Imidlertid er det en af de helt store udfordringer at sikre, at studerende på Aarhus BSS får så meget, og så kvalificeret feedback, som muligt inden for de rammer, der er til rådighed for underviserne.

Efter oplæg fra en af de førende udenlandske eksperter på området vil kolleger fra Aarhus BSS præsentere deres tiltag med at styrke feedback i undervisningen. Der vi blive rig lejlighed til at lade sig inspirere og til at diskutere egne ideer og tiltag.

Alle interesserede undervisere, studieledere, studienævnsmedlemmer m.fl. på Aarhus BSS er velkomne.

Program udsendes via institutterne snarest og kan ses på arrangementets hjemmeside her:

Gå til arrangementets hjemmeside her.

Workshop, Konference
Tags: Feedback, inspirationsdag, Aarhus BSS, CUL

Information og kontakt

Center for Undervisning og Læring (CUL) er den universitetspædagogiske forsknings- og udviklingsenhed ved Aarhus BSS, Aarhus Universitet. Læs mere om CUL.

Kontakt CUL