Inspirationsdag: Interview med 3 deltagere

3 undervisere om udbyttet af
inspirationsdagen om holdundervisning

Torsdag d. 9. november 2017 afholdt Center for Undervisning og Læring inspirationsdagen: Udforsk holdundervisningens muligheder. CUL's udsendte benyttede lejligheden til efterfølgende at samle 3 af de deltagende undervisere, Lektor Jens Cramer Alkjærsig, Institut for Økonomi, Business Coach Oluf C. Lund, Center for Forretningsudvikling og Teknologi, og Professor Lars Relund Nielsen, Institut for Økonomi, for at høre lidt om, hvilket udbytte de havde fået af dagen.

CUL: Er der noget af det, I har hørt og set i dag, som I tænker, at I umiddelbart vil kunne tage med hjem og bruge i jeres undervisning?

Jens: Det er der afgjort. Altså nogle værktøjerne til feedback, Peergrade for eksempel, vil jeg se, om jeg kan få ind I undervisningen.

Oluf: Peer feedback er også umådeligt relevant i mit arbejde, det er der slet ingen tvivl om. Jeg skal hjem og tænke over, om vi på en eller anden måde kan implementere værktøjet og sikre større kvalitet i de fremskridt, vi gør med de unge mennesker, når vi arbejder med dem. Så det er jeg slet ikke i tvivl om.

Lars: Det giver god inspiration til,  hvad man måske kan ændre. Måske kan man bruge nogle af de elementer, som I andre nævner.

CUL: Har nogen af jer deltaget i andre inspirationsdage – hvad synes I om konceptet og kunne I tænke jer at deltage i fremtidige inspirationsdage?

Jens: Det er første gang, jeg er med, og jeg er egentlig meget overrasket over, hvor meget jeg har fået ud af det i løbet af i dag, så det kunne jeg da sagtens forestille mig, at jeg gerne vil deltage igen, det er helt sikkert.

Oluf: Ja, også for mit vedkommende. Det er også første gang, og det er da bestemt umagen og tiden værd. De giver masser af inspiration og så er det jo dejligt at møde nogle kolleger, der også har nogen udfordringer, man kan lære af.  Så det  har helt klart været en god formiddag.

Lars: Jeg synes det er god inspiration og formatet med en halv dag er også passende fordi man tit ikke kan rive så meget tid ud af kalenderen ellers.

Flere oplysninger

Center for Undervisning og Læring arrangerer fortsat inspirationsdage, hvis du har forslag til emner eller andre spørgmål vedr. dagene, kontakt venligst Julie Lykke Facius (se nedenfor).

PURE fejl
PURE serveren er i øjeblikket ikke tilgængelig.