AU forsker Karen M. Lauridsen nyt æresmedlem af European Language Council (ELC)

Karen M. Lauridsen, lektor på Center for Undervisning og Læring, er blevet tildelt et æresmedlemskab af European Language Council (ELC) som en anerkendelse af hendes bidrag til en række ELC projekter gennem de sidste 20 år.

15.12.2016 | Mette Kastberg Lillemose

Lektor, Karen M. Lauridsen

Senest har hun koordineret IntlUni, et Erasmus Akademisk Netværk (2012-2015), der har arbejdet med muligheder og udfordringer i det flersprogede og flerkulturelle læringsrum.

Tildelingen blev markeret ved en reception i forbindelse med ELCs Forum på Università Cattolica del Sacro Cuore i Milano den 1. december. Ved den lejlighed understregede vicepræsident i ELC, Jolanta Urbanikowa, bl.a. Karens evne til at samarbejde og opnå resultater med den rette kombination af etos, logos og patos.

Karen M. Lauridsen har repræsenteret først Handelshøjskolen og senere Aarhus Universitet i ELCs bestyrelse fra organisationen blev formelt etableret i 1997 og indtil hun valgte ikke at genopstille ved valget i 2015.

For yderligere oplysninger venligst kontakt:

Lektor, Karen M. Lauridsen, Center for Undervisning og Læring, Aarhus BSS, e-mail: kml@au.dk, telefon: 8716 5105

Læs mere om IntlUni - Erasmus Akademisk Netværk (2012-2015) på hjemmesiden www.IntlUni.eu

               

Nyheder

Nyhedskategorier

Nyheder

Læs om hvad der sker på CUL; besøg, konferencer, nye samarbejder, events m.v

LÆS MERE

CUL services

Center for Undervisning og Læring (CUL) tilbyder en række services til undervisere på Aarhus BSS. Læs om hvordan forskellige undervisere og institutter har fået rådgivning og sparring hos CUL.

LÆS MERE

Eksempler på god undervisning

Artikler med eksempler på god undervisning fra Aarhus BSS. Læs om undervisere der afprøver nye metoder eller som på andre måder kan inspirere andre underviserne.

LÆS MERE

Forskningsnyt

Nye forskningsprojekter inden for universitetspædagogik fra Center for Undervisning og Læring (CUL), Aarhus Universitet og internationale projekter.

 

LÆS MERE

Kommentarer

Kommentarer og indlæg fra CULs medarbejdere vedrørende aktuelle universitetspædagogiske spørgsmål.

LÆS MERE

Følg os på Twitter og Medium


Centre for Teaching and Learning

Nyhedsbrev