Bidrag til bog: Artikel om undervisning i det internationale klasseværelse

Kort før jul udkom Karen M. Lauridsen & Stacey M. Cozarts artikel om undervisning i det internationale klasseværelse baseret på de principper, der er udviklet i IntlUni Projektet.

27.01.2016 | Helle Bjørnbak Goduscheit

Lauridsen, Karen M. & Stacey M. Cozart: ”Teaching and learning in the international classroom: quality principles and lessons learned from the IntlUni project” i Internationalisation of Higher Education Handbook (Raabe)

Karen M. Lauridsen har været den overordnede projektkoordinator, og Stacey M. Cozart har været leder af en af arbejdspakkerne i projektet, der omfattede 38 partner-institutioner på tværs af 27 europæiske lande (2012-15).

Formålet med projektet var at identificere kvalitetskriterier for undervisning og læring i et internationalt og flerkulturelt læringsrum, samt at udvikle anbefalinger til hvordan højere uddannelsesinstitutioner kan implementere og sikre kvalitet i deres internationaliserede uddannelsesprogrammer.

Man kan læse IntlUni’s principper og anbefalinger her.

Besøg desuden projektets hjemmeside her.

 

 

Nyheder
Tags: International classroom, higher education, multicultural classroom, teaching in higher education

Nyhedskategorier

Nyheder

Læs om hvad der sker på CUL; besøg, konferencer, nye samarbejder, events m.v

LÆS MERE

CUL services

Center for Undervisning og Læring (CUL) tilbyder en række services til undervisere på Aarhus BSS. Læs om hvordan forskellige undervisere og institutter har fået rådgivning og sparring hos CUL.

LÆS MERE

Eksempler på god undervisning

Artikler med eksempler på god undervisning fra Aarhus BSS. Læs om undervisere der afprøver nye metoder eller som på andre måder kan inspirere andre underviserne.

LÆS MERE

Forskningsnyt

Nye forskningsprojekter inden for universitetspædagogik fra Center for Undervisning og Læring (CUL), Aarhus Universitet og internationale projekter.

 

LÆS MERE

Kommentarer

Kommentarer og indlæg fra CULs medarbejdere vedrørende aktuelle universitetspædagogiske spørgsmål.

LÆS MERE

Følg os på Twitter og Medium


Centre for Teaching and Learning

Nyhedsbrev