Bidrag til ny bog: Kapitel om ph.d.-vejledning

Gitte Wichmann-Hansen (CUL) har netop udgivet et kapitel om ph.d.-vejledning i en ny bog om universitetspædagogik.

10.09.2015 | Helle Bjørnbak Goduscheit

Kapitlet er skrevet sammen med Erik Parner, som sidste år vandt prisen for ”Bedste ph.d.-vejleder” på fakultetet Health, Aarhus Universitet. I kapitlet giver de deres bud på, hvad god vejledning er, set fra en erfaren vejleders perspektiv og baseret på forskningslitteratur om vejledning.

Kapitlet indgår i bogen ’Universitetspædagogiske praksisser’, som er en opfølger til 'Universitetspædagogik' (2013), og redigeret af Lotte Rienecker, L, og Peter S. Jørgensen. Bogen henvender sig til erfarne universitetsundervisere. 

Reference:
Parner, E. & Wichmann-Hansen, G. 'Ph.d.-vejledning er mere end faglig vejledning'. I: Lotte Rienecker og Peter Stray Jørgensen (red.) Universitetspædagogiske praksisser. Fr.berg: Forlaget Samfundslitteratur, 2015.

Forskningsnyt

Nyhedskategorier

Nyheder

Læs om hvad der sker på CUL; besøg, konferencer, nye samarbejder, events m.v

LÆS MERE

CUL services

Center for Undervisning og Læring (CUL) tilbyder en række services til undervisere på Aarhus BSS. Læs om hvordan forskellige undervisere og institutter har fået rådgivning og sparring hos CUL.

LÆS MERE

Eksempler på god undervisning

Artikler med eksempler på god undervisning fra Aarhus BSS. Læs om undervisere der afprøver nye metoder eller som på andre måder kan inspirere andre underviserne.

LÆS MERE

Forskningsnyt

Nye forskningsprojekter inden for universitetspædagogik fra Center for Undervisning og Læring (CUL), Aarhus Universitet og internationale projekter.

 

LÆS MERE

Kommentarer

Kommentarer og indlæg fra CULs medarbejdere vedrørende aktuelle universitetspædagogiske spørgsmål.

LÆS MERE

Følg os på Twitter og Medium


Centre for Teaching and Learning

Nyhedsbrev