CUL søger barselsvikar pr. 1. dec. 2015: AC-medarbejder til Educational IT-team

Vi søger en AC-medarbejder (barselsvikariat) til at indgå i et tværfagligt team, der varetager centerets udviklings- og undervisningsopgaver inden for educational IT, herunder udvikling og afholdelse af workshops og kurser for undervisere, vejledning af undervisere og opsamling af underviseres erfaringer med educational it og blended learning.

25.09.2015 | Helle Bjørnbak Goduscheit

Om stillingen

Vores kommende kollega skal have særligt fokus på brugen af universitetets læringsplatform Blackboard som middel til at udvikle blended learning-aktiviteter, og skal kunne vejlede undervisere i de mere avancerede værktøjer i Blackboard. Du har teknisk flair og også gerne indsigt i universitetspædagogik, men har først og fremmest lyst til at undervise og vejlede undervisere i den pædagogiske brug af Blackboard.

Du skal kunne varetage opgaver inden for centerets udviklings- og undervisningsaktiviteter med særligt henblik på kompetenceudvikling af undervisere i educational it generelt. Som udgangspunkt rummer stillingen følgende opgaver:

  • Afholdelse af workshops og webinarer i pædagogisk brug af Blackboard
  • Pædagogisk og teknisk rådgivning til undervisere (både individuelt og i grupper) med særligt fokus på brugen af Blackboard
  • Produktion af online vejledningsmateriale til Blackboard og andre digitale værktøjer
  • Design og opsætning af kursussider og læringsaktiviteter i Blackboard i samarbejde med undervisere
  • Videreudvikling af centerets workshops og tilbud inden for Blackboard og blended learning

Læs hele stillingsopslaget her.

Nyheder
Tags: Job, ledig stilling, educational IT

Nyhedskategorier

Nyheder

Læs om hvad der sker på CUL; besøg, konferencer, nye samarbejder, events m.v

LÆS MERE

CUL services

Center for Undervisning og Læring (CUL) tilbyder en række services til undervisere på Aarhus BSS. Læs om hvordan forskellige undervisere og institutter har fået rådgivning og sparring hos CUL.

LÆS MERE

Eksempler på god undervisning

Artikler med eksempler på god undervisning fra Aarhus BSS. Læs om undervisere der afprøver nye metoder eller som på andre måder kan inspirere andre underviserne.

LÆS MERE

Forskningsnyt

Nye forskningsprojekter inden for universitetspædagogik fra Center for Undervisning og Læring (CUL), Aarhus Universitet og internationale projekter.

 

LÆS MERE

Kommentarer

Kommentarer og indlæg fra CULs medarbejdere vedrørende aktuelle universitetspædagogiske spørgsmål.

LÆS MERE

Følg os på Twitter og Medium


Centre for Teaching and Learning

Nyhedsbrev