Lektor Karen M. Lauridsen adjungeret CHEI

08.05.2017 | Anne-Mette Alsholm

Lektor Karen M. Lauridsen, CUL, er netop blevet adjungeret Centre for Higher Education Internationalisation (CHEI), et forsknings- og udviklingscenter på Universitá Cattolica del Sacro Cuore i Milano.

Tilknytningen til CHEI er begrundet i Karen M. Lauridsens forskning og øvrige arbejde med international uddannelse både på AU og i en række europæiske projekter, herunder IntlUni – the opportunities and challenges of the multilingual and multicultural learning space (2012-2015) og EQUiiP – Educational Quality at Universities for inclusive international Programmes (2016-2019). Karens første opgave i CHEI bliver at bidrage til udviklingen af de engelsksprogede programmer på det økonomiske fakultet.

Læs mere om CHEI her: http://centridiricerca.unicatt.it/chei-the-centre-for-higher-education-internationalisation-chei-the-centre#content

Karen M. Lauridsens profil kan ses her: http://pure.au.dk/portal/da/persons/karen-m-lauridsen(caed04ff-ffe9-472d-9420-db88142f144b).html

Navne

Nyhedskategorier

Nyheder

Læs om hvad der sker på CUL; besøg, konferencer, nye samarbejder, events m.v

LÆS MERE

CUL services

Center for Undervisning og Læring (CUL) tilbyder en række services til undervisere på Aarhus BSS. Læs om hvordan forskellige undervisere og institutter har fået rådgivning og sparring hos CUL.

LÆS MERE

Eksempler på god undervisning

Artikler med eksempler på god undervisning fra Aarhus BSS. Læs om undervisere der afprøver nye metoder eller som på andre måder kan inspirere andre underviserne.

LÆS MERE

Forskningsnyt

Nye forskningsprojekter inden for universitetspædagogik fra Center for Undervisning og Læring (CUL), Aarhus Universitet og internationale projekter.

 

LÆS MERE

Kommentarer

Kommentarer og indlæg fra CULs medarbejdere vedrørende aktuelle universitetspædagogiske spørgsmål.

LÆS MERE

Følg os på Twitter og Medium


Centre for Teaching and Learning

Nyhedsbrev