Educational IT

I Educational IT teamet hjælper vi undervisere på Aarhus BSS med at designe undervisningsforløb, der blander online - og campusbaseret læring. Det gør vi gennem kurser, gennem individuelle forløb og gennem workshops og webinarer.

Vi hjælper dig, hvad enten du har brug for pædagogisk sparring eller teknisk assistance. Eller begge dele. Fra Blackboard til brugen af nye digitale værktøjer.

Udgangspunktet er din konkrete undervisning og dine udfordringer.

Få sparring og rådgivning

Kontakt teamkoordinator Dorte Sidelmann Rossen eller en af de andre konsulenter i Edu-it-teamet, hvis du vil afprøve teknologi i din undervisning og har brug for sparring til at komme i gang.

Vi hjælper dig også, hvis du allerede er i gang og har brug for hjælp til at videreudvikle din undervisning eller din nuværende aktivitet.

Find inspiration via TREAT

Hvis du vil se, hvad andre undervisere har gjort, vil vi opfordre dig til at besøge vores online ressource TREAT.au.dk. Her finder du eksempler fra BSS, tekniske vejledninger og gode råd til hvordan du kan bruge forskellige teknologier til læringsfremmende aktiviteter.

Få hjælp til produktion og lån udstyr

Hvis du har brug for at producere en konkret aktivitet, f.eks. i form af video, beder vi dig kontakte Media Lab, v. Mathias Elmose eller bruge kontaktformularen her.


Kontakt Edu-it-teamet

Dorte Sidelmann Rossen

Educational it teamleder
M
H bygn. 1323, 414
P +4587162568

Kontakt Media Lab

Mathias Elmose Andersen

Educational it producer